pondělí 7. července 2014

Ženská, pro kterou bych vraždil, přichází

Celých 9 let nás nechal Robert Rodriguez čekat. Člověk nemůže uvěřit, že už za pár týdnu dorazí do kin druhý díl Sin City - A Dame To Kill For.
Frank Miller s Rodriguezem nenechali nic náhodě. Trailer slibuje vše, pro co hříšné město máme rádi - shnilost systému, hrdinné odpadlíky, bolest spojenou s vášní pomsty, dámy ze starého města i klasický černobílý styl s kapkami rudé. Objeví se staří známí - Jessica Alba (Nancy Callahan), Mickey Rourke (Marv), Rosario Dawson (Gail) i Jamie King (Wendy - dvojče Goldie) - ale těšít se můžeme na nové tváře - Joseph Gordon-Levitt či Josh Brolin.
Ustřední postavu zmíněnou v názvu ztvárnila Eva Green. Tuto volbu předběžně chválím - její vzhled a atmosféra kolem ní je přitažlivá s kapkou hříšnosti a hereččina charismatu. Uvidíme, ale sama bych nevybrala lepší pro roli Avy Lord.
Stojí za to pro ni zabíjet? Eva Green (Ava Lord)


Za zmínku stojí pár změn, které Rodriguez musel udělat. Jak většina zaregistrovala, herečka Brittany Murphy zemřela (představitelka servírky Shellie v prvním Městě hříchu). V komiksové předloze tato postava spojuje jednotlivé povídky. Dále nás opustil herec Michael Clarke Duncan. Hrozilo, že se na jeho postavu zapomene jako je tomu u Shellie, ale nakonec Manute ztvárnil Dennis Haysbert. Možná si někdo všiml, že Miho již nehraje Devon Aoki - kvůli těhotenství ji nahradila Jamie Chung. Ale proč nahradil Clive Owena Josh Brolin? Ti, co četli předlohu, vědí. Ti, co ne, se dočkají 22. srpna.

Trailer Sin City: A Dame To Kill For

Blížící se komiksovku zaznamenalo i české nakladatelství. A jak to bývá zvykem, knižní předloha bude k dostání - jako šestikilový soubor veškerých povídek Sin City. Pod titulem "Kurva velký Sin City" mírně diskriminuje ty nadšence, co nevydrželi čekat a kupovali části jednotlivě.


Žádné komentáře:

Okomentovat